Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yaylacı

“Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yaylacı” Adresi

Doktor Hakkında “Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yaylacı”

1983 yılında Isparta’da doğdu. 2009 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı ve 2015 yılında bitirdi. 2015-2017 yılları arasında Karaman Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladı. 2017 yılında Tokat Dr Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde kısa bir süre çalıştıktan sonra Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak şuan sürdürmekte olduğu göreve başladı.

İzmir Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Derneği tarafından 2013 yılından itibaren düzenlenen Psikanalitik Psikoterapi kursuna devam etmektedir. 2012 yılından Triple P – Olumlu Annebabalık Eğitimi uygulayıcısı ve araştırmacısıdır. Kognitif ve Davranışçı Terapiler Derneği tarafından düzenlenen psikolog Dr. Maria Ceu SALVADOR tarafından verilen 300 saatlik “Çocuk ve Ergenlerde Kognitif ve Davranış Terapi” kursunu tamamlamıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yaylacı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o