Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Dilara Güney

“Uzm. Dyt. Dilara Güney” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Dilara Güney”

Diyetisyen Dilara GÜNEY, burslu okuduğu İstanbul Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 2015 yılında derece ile mezun oldu. Acıbadem Bursa Hastanesinde kurum mutfağında, diyet polikliniğinde ve servislerde (Ağırlıklı olarak Onkoloji, Kardiyoloji ve Yeni Doğan Servisinde) , Bursadaki bir Diyaliz Merkezinde, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde diyet polikliniğinde ve özellikle Dahiliye Kliniğinde, Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kurum mutfağı ile Çocuk-Yetişkin Endokrin servisinde ve diyet polikliniğinde, İstanbul Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi Obezite Polikliniğinde ,Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Diyabet Polikliniğinde stajyer diyetisyen olarak görev yapmıştır. İngiltere’de genel ve mesleki İngilizce dil Eğitimini tamamlamıştır.
Halkın beslenme alışkanlıklarının değerlendirilmesi ve bu konuda bilinçlendirmesi için birebir ve toplu eğitimler vermiştir. Ayrıca gebe ve anne-çocuk beslenmesi ile ilgili önemli sunumlar yapmış ve eğitimler vermiştir.
Bütün bu alanların dışında, diyabet asıl uzmanlık alanıdır. Bu alandaki bilimsel çalışmaları titizlikle takip etmektedir. Özellikle TİP 1 Diyabet ve Karbonhidrat Sayımı üzerine çalışmaktadır.
Acıbadem Üniversitesinde, yüksek lisans yaparak, uzmanlık ünvanını kazanmıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Dilara Güney” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o