Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Hafize Güleç

“Dyt. Hafize Güleç” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Hafize Güleç”

Gümüşhane Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 2015 yılında mezun olan Diyetisyen Hafize Güleç, aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği Yan Dal Programı mezunudur.
Bitirme tezlerini lisans eğitiminde “Toplu Beslenme Yapılan İşletmelerde Kalite Yönetim Sistemleri” ; gıda mühendisliği programında “Tüketicilerde Lezzet Algısının Duyusal Panelle Doğrulanması: Ürün Geliştirmede Çikolata Örneği” üzerine yapmıştır.

Edirne ve civarı bölgelerde farklı işletmelerde bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmeti vermiş, eğitimler düzenlemiştir.

Hastalıkta-sağlıkta beslenme ve çocukluk-ergenlik döneminde beslenme başta olmak üzere birçok eğitim ve kurs programlarına katılmıştır.

Şu anda Balıkesir merkezde kendi kurmuş olduğu Hafize Güleç Sağlıklı Dönüşüm Merkezi’nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Hafize Güleç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o