Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Destan Şahin

“Dyt. Destan Şahin” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Destan Şahin”

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okumaktaydım. 4. sınıfta Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bıraktım çünkü yapmak istediğim mesleğin ve kendimi mutlu hissettiğim alanın Beslenmeve Diyetetik olduğunu anladım. Bu mesleği tercih etmemin en büyük sebeplerinden bir tanesi de Mühendislik okurken Anoreksiya Nervoza ile mücadele etmemdi. İyileştikten sonra beslenmenin insan sağlığı üzerindeki önemini anladım ve Beslenme ve Diyetetik bölümüne geçiş yaptım. Diyetisyenlik serüvenim böylelikle başlamış oldu.
Daha sonrasında İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik fakültesinde öğrenim hayatıma başladım ve başarıyla mezun oldum.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Hastanesinde 6 ay staj yaptım. Daha sonra catering şirketinde stajımı yaptım ve Etiler’de We5concept Diyetisyen Cenk Özyılmaz’ın yanında staj gördüm.
Sporcu beslenmesine özel ilgim olduğu için mezun olduktan sonra ilk olarak spor salonlarında işe başladım. Life Express Fitness Club bünyesinde 8 ay kadar bütün Life Express Fitness Club’ların diyetisyenliğini yaptım. Daha sonrasında kendi kliniğimi açtım, kendi kliniğim ve kendi danışanlarımla ilgilenmeye başladım. İlgilendiğim alanlarda; hastalıklarda beslenme tedavisi, ana çocuk beslenmesi, gebelerde beslenme, sporcu beslenmesi, emzikli beslenmesi gibi alanlarda diyetisyenlik yapmaktayım. Aynı zamanda bazı beslenme bozuklukları yaşayan kişilere de danışmanlık yapmaktayım.
Bazı güzellik merkezleriyle de ortak işler yapmakla birlikte yurtiçi ve yurtdışı online diyet danışmanlığı yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Destan Şahin” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o