Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Mürvet Bilge

“Dyt. Mürvet Bilge” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Mürvet Bilge”

Adana’ da dünyaya geldi. 2018 yılında Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite hayatı boyunca Okka Wellness , Beslenme Dünyası, Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi , Hülya Tulgar Beslenme ve Diyet Merkezi ‘nde (Özel Klinik) Poliklinik Stajlarını tamamladı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yemekhane, kalp hastalıkları, sinir hastalıkları, diyaliz ünitesi, poliklinik stajı ile Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesinde ; intaniye , onkoloji, dermatoloji, sinir hastalıkları, süt çocuğu, yenidoğan ünitesi ve prematüre bölümlerinde olmak ile birlikte Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ; Kalp-Damar Hastalıkları, intaniye , onkoloji, dermatoloji, obezite cerrahi, ortopedi ve poliklinik stajlarını tamamladı.

Beslenme ve Diyetetik okurken aynı zaman da Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünü de okuyarak 2 yıllık eğitimin ardından “Sağlık Kurumları İşletmecisi” ünvanını aldı.

Lisans bitirme tezini ise Kayseri ilinde yaşayan Çölyaklı Erişkin Hastaların Çölyakta Beslenme Konusunda Bilgi ve Davranışları ile Glutensiz Besinlere Ulaşma Durumları üzerine tamamladı.

Adana Özel Güzelyalı Hastanesinde ki 2 yıllık çalışma sürecinin ardından danışan kabülüne kendi kliniğinde devam ediyor..

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Mürvet Bilge” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o