Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Latif Fatih Avcı

“Dyt. Latif Fatih Avcı” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Latif Fatih Avcı”

Lisans eğitimimi NEÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümünü 2019 yılında bitirerek tamamladım. Eğitim hayatım boyunca ve sonrasında Metabolizma, Yeme Alışkanlıkları, Yeme Bozuklukları, Hastalıklarda Beslenme, Anne ve Çocuk Beslenmesi alanlarında seminer ve konferanslara katıldım. Tıp Fakültesi Hastanelerinde Endokrinoloji, Kardiyoloji, Psikiyatri, Onkoloji, Çocuk Kliniklerinde yatan hastaların Diyet Kliniğinde ise ayaktan hastaların Tıbbi Beslenme Tedavilerinin planlanması alanlarında görev aldım.
Halihazırda İstanbul’daki kliniğimde aşırı kilo alımı, kilo koruma diyeti, metabolik hastalıklar, Tip1 ve Tip 2 diyabet, tiroid hastalıkları, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, çocuk beslenmesi gibi alanlarda yüzyüze veya online sistem üzerinden hizmet vermekteyim.

Mesleğimde önemsediğim en önemli olgu saygı empati motivasyon ve istikrar. Motivasyon süreci en önemsediğim konuların başında geliyor. Diyet sürecinde motivasyon düşmesi olası bir durumdur ve bunun üstesinden gelmek de biz diyetisyenlere düşüyor. Her zaman destekçiniz olan bir diyetisyen sizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan ideal kilonuza ulaşmanıza yardımcıdır. Danışanlarımın hayat tarzlarına mesleklerine hastalıklarına yeme durumlarına göre diyetlerini şekillendirerek hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyorum ve onlarla empati kuruyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Latif Fatih Avcı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o