Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. İrem Altıparmak

“Dyt. İrem Altıparmak” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. İrem Altıparmak”

Merhaba,
Ben Diyetisyen İrem ALTIPARMAK.

Ortaokul-lise dönemlerimde yaşadığım kilo verme serüvenim sayesinde sağlıklı yaşam sürmeyi ve kilo kontrol kavramlarını yaşam tarzı haline getirdim. Bu süreci yaşamış biri olarak lise yıllarımdan bu yana hayalini kurduğum mesleğe sahip olup sağlıklı beslenme alışkanlıklarını insanların yaşamlarında uygulamayı hedefledim.

Bu gaye ile 2016 yılında “Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik” bölümünü kazandım. Akademik sürecimde hastalıklarda beslenmeden, sporcu beslenmesine kadar birçok farklı alanda eğitim aldım. İstanbul ÇAPA Tıp Fakültesi, İstinye Devlet Hastanesi, Barınyurt Huzurevi, Livv Hospital ve çeşitli özel kliniklerde stajlarımı tamamladım. Bu dönemde tezimi “Sporcu Beslenmesi ve Ergojenik Ürünler” üzerine yazarak 2020 yılında lisans eğitimimi başarıyla tamamlamış oldum. .

Şu an da takipçilerimi sağlıklı beslenme ve çeşitli tarif videoları paylaşarak bilinçlendiriyorum. Aynı zamanda 2.üniversite olarak Anadolu Üniversitesi’nde Sosyal Medya Uzmanlığı bölümünü tamamlamak üzereyim.

Sizlere sağlıklı, sürdürülebilir beslenmeyi öğretmek, kilo alma, kilo verme, kilo koruma, sporcu beslenmesi, çocuk/adölesan beslenmesi, hastalıklarda beslenme gibi birçok alanda danışmanlık hizmeti vermeye hazırım.

Siz de sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirerek yaşam kalitenizi arttırmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz!

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. İrem Altıparmak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o