Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Yasemin Kasap

“Dyt. Yasemin Kasap” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Yasemin Kasap”

Dyt. Yasemin Kasap Atatürk Üniversitesi- Beslenme ve Diyetetik linsans programını başarıyla tamamlayarak diyetisyen unvanı kazanmıştır. Lisans bitirme tezi ‘Çölyak Hastalarında Glütensiz Diyete Uyumun Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi’ dir. Bu tezi hazırlarken çölyak hastalığı, glüten intoleransı ve glütensiz diyet hakkında kapsamlı araştırmalar yapmış ve bu konuda tecrübe kazanmıştır.

Samsunda yaptığı klinik staj ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan çeşitli servislerde yaptığı stajlar sayesinde tecrübe kazanmış ve mesleğe hazırlanmıştır.

Danışanlarında gerek gördüğü durumlarda alanında uzman Psikologlar eşliğinde Psiko-Diyet programları diyet programları uygulamaktadır.

Kazandığı tecrübeler ve bilgileri ışığında ‘Yasemin Kasap Sağlıklı Yaşam ve Diyet’ ofisinde danışanlarına beslenme eğitimi vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Yasemin Kasap” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o