Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Fatma Nur Duruşma

“Dyt. Fatma Nur Duruşma” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Fatma Nur Duruşma”

Diyetisyen Fatma Nur DURSUN, 1997 yılında Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. Yüksek öğrenimini 2015-2019 yılları arasında Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi “Beslenme ve Diyetetik” bölümünde tamamladı. Birçok üniversite hastanesinde, özel hastanelerde ve özel kliniklerde tecrübe edinme fırsatı buldu. Edindiği bu tecrübelerle Novafertil Tüp Bebek Merkezi’nde görevine devam etmekte.

Novafertil Tüp Bebek Merkezi’nde, tüp bebek tedavisi gören infertil bireylerle, Polikistik Over Sendromlu bireylerle, azospermisi olan bireylerle bebek sahibi olma şanslarını arttırabilme adına özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bunun yanında yalnızca zayıflama/kilo alma isteği olan, kronik hastalığı olan bireylerle de yine aynı özveri ile ilgilenmektedir.

Meslek hayatında amacı; sağlıklı, sürdürülebilir, bilimsel yayınlarla destekli ve etik yollarla ilerlemek ve bu yollarla danışan takibi yapmaktır. Bireylere; mutsuz bir beslenme yolu çizmek yerine sağlık sınırları içerisinde her besinin beslenmesine uyarlanabileceğini göstermek ve bunları öğretmek, eş zamanlı sağlık kalitesini maksimuma çıkararak yaşam konforunu arttırmaktır. Danışanlarının sağlık kalitesi kadar memnuniyeti de büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple takibini yaptığı her bir bireyle tek tek ilgilenerek, kişiye özel bir program hazırlamak temel ilkeleri arasında yer almaktadır.

Hayatın her alanında insanlara faydalı dokunuşlar yapmak isteyen Fatma Nur DURSUN, KONTV kanallarında ve sosyal medyada iyi yaşam ve beslenme konularında programlar hazırlayıp sunmuştur.

Dijital iletişim kanallarında da güçlü bir etkileşime sahip olan Dursun, diyet ve sağlık mesleki tecrübelerini tüm takipçileriyle paylaşmaktadır. İyi yaşamın tüm boyutları ilgi alanında olup gurme lezzetler, seyahat, hobi, güzellik, bakım ve egzersiz deneyimlerini de sosyal medyada anlatan Dursun’un gelişmiş mutfak becerileri ile lezzet ve sağlığı birleştiren tarifleri de önemli bir yol göstericidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Fatma Nur Duruşma” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o