Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Pınar Demir

“Dyt. Pınar Demir” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Pınar Demir”

2017 yılında Ayonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde başladığım, Beslenme ve Diyetetik bölümünden, 2021 yılında başarılı bir ortalama ile mezun oldum. Öğrencilik hayatım boyunca bir çok kongre ve seminere katıldım. Bunların başlıcaları Bariatrik Cerrahi Sempozyumu , Sporcu Beselenmesi Sempozyumu , Mikrobiyota Seminerleri , Kariyer Planlama Seminerleri , 2.Beslenme ve Diyetetik Sempozyumu , Tartı BIA MasterClass Eğitim Programı, Kadın Yolculuğunda Renkli Beslenme Seminerleri’dir. Üniversite 2.Sınıf yaz döneminde 2 adet Özel klinikte gönüllü olarak staj yaptım. Üniversite son sınıfta Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çeşitli metabolik hastalıklar üzerinde stajlarını sürdürdüm. Aynı zamanda üniversite son sınıfta tüm yıl boyunca özel bir klinikte daha gönüllü olarak stajımı yaptım.

Mezuniyetinin ardından Diyetisyen Pınar Demir Beslenme ve Diyet Danışmalığı Merkezi’ni kurdum. Şu anda kendi kliniğimde Bursa ilinde hizmet vermeye devam etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Pınar Demir” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o