Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Nurşen Gül
Dyt. Nurşen Gül Dyt. Nurşen Gül

İstanbul - Diyetisyen

“Dyt. Nurşen Gül” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Nurşen Gül”

DİYETİSYEN NURŞEN GÜL KİMDİR?
Diyetisyen Nurşen Gül Antalya doğumludur. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Antalya’da tamamlamıştır. 2015 yılında ilk tercihi olan Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü 2019 yılında diyetisyen ünvanı alarak bitirdi. 2019 yılında Haliç Üniversitesinde yüksek lisansa başladı ve ‘ ÖZEL BİR MERKEZE BAŞVURAN KİŞİLERİN AKDENİZ DİYETİ BESLENME DÜZENİ İLE DEPRESYON DÜZEYİNİN SAPTANMASI’ konulu tezini tamamlayarak uzman diyetisyen ünvanını aldı. 2018 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi Aşçılık Bölümüne halen devam etmektedir.
Lisans eğitimini ‘’Diyetle Alınan Farklı Miktarlardaki Sodyumun İlave Tuz Alımına Etkisi’’ tezi ile bitirdi. 8. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumunda sözel bildiri olarak sunulan tezi birincilik ile ödüllendirildi.
2018-2019 yılları arasında Acıbadem Fulya Hastanesi, Acıbadem Maslak Hastanesi, Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Acıbadem Üniversitesi Atakent Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi, Diyetisyen Kübra Yazıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde; bebek, çocuk, ergen, yetişkin ve yaşlı hastalıklarında aynı zamanda obez, hamile ve emzikli bireylerde beslenme ile ilgili stajlarını tamamlamıştır. A Plus Catering, Acıbadem Üniversitesi A Plus mutfağında ve Acıbadem Hastanelerinin mutfaklarında yaptığı TBS (Toplu Beslenme Sistemleri) stajı ile mutfak yönetimi, hijyen ve menü hazırlama alanında teorik bilgilerini pratik bilgileri ile birleştirmiştir.
Mezun olduğu günden itibaren online beslenme danışmanlığı vermiştir ve 2021 yılında kendi kliniğini açarak yüz yüze danışan kabulüne başlamıştır.
Katıldığı Seminer ve Kongreler
2019 – Nisan 8. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
2019 – Nisan 2. Probioclass – Beslenme, Probiyotil, Prebiyotik Bahar Okulu
2019 – Mart 1. Ulusal Egzersizde Beslenme, Metabolizma ve Performans
Sempozyumu
2018-Mart Obeziteye Genel Bakış ve Metabolik Cerrahi Sempozyumu
2017-Aralık Onkoloji ve Beslenme Sempozyumu
2016 – Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgesi

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Nurşen Gül” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o