Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Biset Selen Civelek Bozkurt

“Uzm. Dyt. Biset Selen Civelek Bozkurt” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Biset Selen Civelek Bozkurt”

Uzm. Dyt. Biset Selen Civelek 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi beslenme ve diyetetik İngilizce bölümünde lisans eğitimine başladı. 2015 senesinde üstün başarı ile üniversiteden mezun oldu. Aynı yıl Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans eğitimine başladı ve dersleri üstün başarı ile tamamlayarak tez aşamasına geçti.
Okul döneminde birçok seminere katılarak ve çeşitli hastanelerin çeşitli polikliniklerinde stajlarını tamamladı. Lisans bitirme tezini ‘Obeziteye Bağlı Komorbiteler ve Bariatrik Cerrahi İlişkisi’ konulu ameliyat öncesi ve sonrası beslenmede dikkat edilmesi gerekenleri içeren tezini tamamladı. Yaz döneminde University Of California Los Angeles’ ta summer session programını başarı ile tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra sağlıklı beslenme ile danışanlarının hayatında fark yaratmak, arzu ettikleri değişim ve dönüşüm sürecine rehberlik edebilmek için uluslar arası geçerliliği olan Profesyonel Yaşam Koçluğu Sertifika Programına başlayıp Yaşam Koçu olmuştur. Sosyal projeler olarak İstanbul Anadolu yakasındaki ergenlerin beslenme durumunun saptanması, Moda İlköğretim Okulundaki öğrencilere sağlıklı beslenme eğitimi, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sağlıklı kampus projesi, Yeditepe Üniversitesi beslenme şenliğinde beslenme eğitimi gibi projelerde bulunmuştur.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Biset Selen Civelek Bozkurt” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o