Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Yağmur Ayaz

“Dyt. Yağmur Ayaz” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Yağmur Ayaz”

Merhaba ben Diyetisyen Yağmur Ayaz, Trakya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunuyum, şu an ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi’nde Spor Bilimleri ve Egzersiz bölümünü okumaktayım. Okul hayatım boyunca kendimi geliştirmek için birçok kongreye katıldım aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonu’nda Pilates Eğitmenliği eğitimini tamamladım. Şu anda danışan bakmadığım saatlerde özel bir pilates salonunda Pilates Eğitmenliği yapmaktayım.
Lisans eğitimim sırasında sporcu beslenmesi alanına özel ilgi duyduğum için, bu konuda birçok seminer ve eğitime katıldım SPORTS NUTRITION SUMMIT ONLINE ZİRVESİNE katılarak İngiltere Diyetisyenler Derneği (BDA) onaylı belge almaya hak kazandım. Trakya Üniversitesi Hastanesinde yaptığım stajda Tip-1 ve Tip-2 Diyabet, Karaciğer Yağlanması ve Fibromiyalji hastalığı, Polikistik over ve bunun gibi birçok hastalık konusunda vaka görüp çalışma gerçekleştirdim .Şu an Fonksiyonel Tıp Akademisine bağlı, Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği Eğitimlerine devam etmekteyim.
İklim Değişimi ve Sürdürülebilirlik konularının ülkemizde daha önemli yerlere gelmesi gerektiğini düşündüğüm için Boğaziçi Üniversitesi’nde İklim 2030 Eğitimine katılarak belge almaya hak kazandım.
Ağustos ayından itibaren ise, Adil Gökay Taflan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’nda ‘Bedensel Değişim Programı’ ile danışanlarıma hizmet verirken buna ek olarak yazılı ve görsel basında beslenme bilimi hakkında toplumu bilgilendirmeye devam ediyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Yağmur Ayaz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o