Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Naz Kaynak
Dyt. Naz Kaynak Dyt. Naz Kaynak

İstanbul - Diyetisyen

“Dyt. Naz Kaynak” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Naz Kaynak”

Merhaba, Ben Diyetisyen Naz Kaynak. Haziran 2018’de Haliç üniversitesinden mezun olup diyetisyen unvanına sahip oldum. Eğitim dönemimde İstanbul Çapa Tıp Fakültesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kolan Hastanesi, Uzman Diyetisyen Orçun Kürüm Beslenme ve Diyet Merkezi, Fransız Lape Hastanesi ve Çevre Hastanesinde stajlarımı tamamladım. Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra 6 ay İngiltere’de dil eğitimi aldım.
Mart 2019’dan itibaren danışanlarıma Diyetisyen Naz Kaynak Diyet ve Danışmanlık merkezinde yüz yüze ve online danışmanlık hizmeti vermekteyim. İlmek ilmek çalışarak başardığım, insanların hayatına dokunup sağlıklarına kavuşturduğum ve güçlü bağlar kurup yola devam ettiğim sevgili danışanlarımla başarı dolu hikayeler yazdık.
Danışanlarımla daha etkili iletişim kurup hedeflerimizi başarmak için Mart 2020’de International Coaching Academy’de Yaşam Koçluğu eğitimi aldım. 2021 yılında Aydın Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimine başladım ve devam etmekteyim.
Mayıs 2021’de ofisime bölgesel zayıflama cihazları ekleyerek hizmet vermeye devam ediyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Naz Kaynak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o