Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Hilal Konak

“Uzm. Dyt. Hilal Konak” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Hilal Konak”

Uzman Diyetisyen Hilal Konak Lisans eğitimini Ege Üniversitesi ‘Beslenme Ve Diyetetik Bölümünde’ tamamlamıştır.Daha sonra lisansüstü eğitimine İstanbul Bilgi üniversitesi ‘Beslenme ve Diyetetik ana bilim dalında’ devam etmiş ve 2019 yılında mezun olmuştur. 2021 yılında da Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik doktora programında eğitimine başlamıştır.
2014 yılında Amerika’ya giderek Unıversity General Hospital’da ‘internship’ eğitimini tamamlamış olup, 2015-2016 yıllarında İstanbul Şişli Memorial hastanesi ve Manisa Moris Şinasi Uluslararası Çocuk Hastanesi ve birçok özel hastane, özel merkez ve devlet hastanesinde deneyimlerini başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca akademik çalışmaları, bilimsel verileri ve güncel bilgileri daha yakından takip edebilmek amacıyla alanındaki birçok organizasyon, kurs ve sempozyuma katılarak,Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ‘futbolda beslenme uzmanlığı’ eğitim programını da tamamlamıştır.

Uzman Diyetisyen Hilal Konak sağlıklı ve kaliteli yaşamın temelinin doğru beslenme olduğu inancı ve bilimsel bilgiler doğrultusunda, danışanlarına sürdürülebilir beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla 2018 yılında ‘Uzman Diyetisyen Hilal Konak Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezini’ açmış, halen hizmet vermeye de devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Hilal Konak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o