Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Fulden Gülbezer

“Dyt. Fulden Gülbezer” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Fulden Gülbezer”

Uzman Diyetisyen Fulden Gülbezer, 1990 yılında Bartın’da doğdu.
İlkokul, ortaokul ve liseyi çeşitli derecelerle Ankara Özel Bilim Okulları’nda tamamladıktan sonra 2012 yılında Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu.

Lisans eğitimi sırasında; Tübitak MAM, Medical Park Bahçelievler ve Göztepe Hastaneleri, 29 Mayıs Hastanesi, Marmara Üniversitesi, Haseki ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Taksim İlkyardım Hastanelerinde yaptığı stajlarıyla beslenme alanında ar-ge çalışmaları, klinik beslenme, çocuk beslenmesi ve kurum beslenmesi alanlarında deneyim kazandı.

2014 yılında, lisansını da tamamladığı fakültede “ 15-18 Yaş Arası Balerinlerin Yeme Davranışlarının Değerlendirilmesi ve Beslenme Durumlarının Saptanması “ konulu tezini tamamlayarak Uzman Diyetisyen ünvanını aldı.

Meslek hayatına özel bir hastanede, başlayarak her yaş grubunda, özellikle metabolizma hastalıklarında beslenme tedavisi, obezite, gebe ve emziren annelerin beslenmesi konularında deneyim kazanmıştır.

Katıldığı kongre ve eğitimlerle;

-Onkoloji
-Kardiyoloji
-Spor Diyetisyenliği
-Yeme Bozuklukları
-Klinik Nütrisyon
-Besin Destekleri konularında sertifikalar almış halen alanındaki güncel gelişmeleri takip etmeye devam etmektedir.

2014 yılından beri Kadıköy’de kurduğu kendi merkezinde Uzman Diyetisyen olarak bireysel ve kurumsal beslenme danışmalığı vermeye devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Fulden Gülbezer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o