Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Sedef Temizkan

“Dyt. Sedef Temizkan” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Sedef Temizkan”

Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirdi. . Eğitim aldığı esnada katıldığı değişim programıyla eğitiminin iki dönemini Porto Üniversitesinde Food and Nutritional Health Science bölümünde bitirdi. Halen Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. GentestDiet, GAPS Practitoner(fizyoloji ve bağırsak sendromu / psikoloji ve bağırsak sendromu), IFM (Institue For Functional Medicine) Functional Nutrition gibi eğitimler aldı. Fonksiyonel Tıp’a katkı sağlayan Klinik Mitokondriyal Tıp kitabının Türkçe’ye çevirisinde yer aldı. 2 senev Endokrin Diyetisyenlini olarak görev aldı . 3 senedir İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesinde görev aldı.
Kurs ve Sertifikalar
Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği
Onkolojide Koruyucu ve Terapötik Beslenme Yaklaşımları
Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu
Sporcu Beslenmesi Kursu
GAPS Practitioner Sertifika Eğitimi( Bağırsak ve Psikoloji- Bağırsak ve Fizyoloji Sendromu)
Nutrigenetik ve GentestDiet Yetkili Uygulayıcı Eğitimi
Metabolik Sendrom ve Beslenme Eğitim Panelii
II. Jornadas da Gastronomia

Tıbbi İlgi Alanları
Fonksiyonel Tıpta Beslenme, GAPS Beslenmesi, Nörolojik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Alerji ve Gıda İntoleransları, Kişiye Özel Zayıflama ve Beslenme Programları, Kadın Sağlığı ve Menapoz Döneminde Beslenme, Hamilelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme, Çocukluk Çağı Beslenmesi, Yaşlılık Döneminde Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kronik Hastalıklarda Beslenme, Yeme Bozukluklarında Beslenme, Obezite Cerrahisi Sonrasında Beslenme,Endokrin Sistem Hastalıkları, Tıbbi Beslenme Tedavisi,Bağışıklık Sistemi Hastalıklarında Beslenme, Sağlıklı Beslenme

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Sedef Temizkan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o