Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Ebru Işık

“Dyt. Ebru Işık” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Ebru Işık”

Merhabalar, ben Diyetisyen Ebru IŞIK. Online Danışmanlık ve Online diyet hizmeti veriyorum.
İlk, ortaokul ve lise eğitimimi Ankara’da tamamladıktan sonra 2017 yılında okumayı çok istediğim Kastamonu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Eğitim sürecimde çeşitli güncel konularda sunumlar ve beslenme eğitimleri verdim. Stajımı Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yaptım. Stajım sürecinde poliklinik ve yatan hasta servislerinde hastalıklarda beslenme alanında yoğun olarak hizmet verdim. Burada özellikle onkoloji hastalarında beslenme desteği konusunda kendimi geliştirdim. Yaptığım staj ile danışan ilişkilerimi geliştirme ve edindiğim teorik bilgileri pekiştirme şansı elde ettim. Lisans bitirme tezi ve seminerimi Nütrigenetik ve Beslenme alanında hazırlayarak 2021 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum.
Mezuniyetimin ardından Kidolog isimli 0-18 yaş çocuk ve ebeveynlere hizmet veren bir online platformda danışmanlık vermekte aynı zamanda sosyal medya içerikleri üretmekteyim.
Eğitim hayatımda olduğu gibi mezuniyetim sonrasında da etik değerlerimi koruyarak ve literatürü takip ederek bilimsel bilgiler ışığında kendimi geliştirmeye, yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyorum. Her geçen gün mesleğimi daha çok seviyor ve sizlere yararlı olabilmek için daha çok çalışıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Ebru Işık” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o