Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Gülce Cingi
Dyt. Gülce Cingi Dyt. Gülce Cingi

İstanbul - Diyetisyen

“Dyt. Gülce Cingi” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Gülce Cingi”

Merhaba, ben Diyetisyen Gülce Cingi. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun oldum ve mezuniyetim itibarıyla danışmanlık hizmeti vermeye başladım. Şu anda online beslenme danışmanlığına devam ediyorum.

Sürdürülebilir, Bütüncül ve Fonksiyonel Tıp yaklaşımlarıyla beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme ve Mikrobiyota beslenmesi ilgi alanlarım arasında.

Sağlıklı beslenme sürecinin, sağlığın her yönünü ele alan bir yaklaşımla ilerlemesi gerektiğine inanıyorum ve beslenmenizi planlarken fiziksel ve psikolojik olarak iyi hissetmenize odaklanıyorum.

Sürecin sizin için olabildiğince keyifli olması ve yaşam boyu sürdürebileceğiniz sağlıklı alışkanlıklar kazanmanız için çalışıyorum ve sıkılmamanız için sağlıklı tarifleri, sevdiğiniz yemekleri de mutlaka listenize ekliyorum.

Beslenme sürecinizin planlanması ilk olarak gerekli kan değerlerini incelemem ve detaylı bilgilerinizi almam ile başlıyor, daha sonra sizin en rahat uygulayabileceğiniz ve hedefinize ulaşacağınız planı karşılıklı konuşarak oluşturuyoruz. Görüşmeler sonrası mesaj yoluyla iletişimde kalıyoruz.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Gülce Cingi” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o