Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Zülal Yalçın

“Dyt. Zülal Yalçın” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Zülal Yalçın”

2011 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve antrenman Bilimlerinde (Antrenörlük Bölümü) Yüksek Lisans yaptı ve Uzman Diyetisyen ünvanını aldı. 2011 yılından bu yana çalıştığı çeşitli kurumlarda aktif olarak bireysel danışmanlık ve kurumsal beslenme eğitimi hizmeti vermektedir.
Kilo verme, kilo alma, çocuk beslenmesi, ergenlik çağında beslenme, hamilelik ve emzirme döneminde beslenme, sporcu beslenmesi, menopozda beslenme, anti-aging beslenme ve bunların dışında çeşitli hastalıklarda beslenme danışmalığını yürütmekte ve danışanlarına haftalık beslenme programları planlamaktadır.

Bireylerin sağlığının korunması, geliştirilmesini vizyon edinerek danışanlarına sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimsetip, sosyal hayattan kopmadan beslenme programı yapmayı öğretmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Zülal Yalçın” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o