Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Eda Önal Oktar

“Dyt. Eda Önal Oktar” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Eda Önal Oktar”

1988 yılında Antalya’da doğdum. Lise çağlarından itibaren aslında o dönemlerde çok da önemi kavranmamış olan ve fakat sağlıklı yaşam için bilimsel bir çabanın gerekliliğinin kendini dayattığı akademik bir yapının parçası olmak fikri oldukça heyecan vericiydi. Beslenme ve diyetetik bölümünü seçmemin en temel sebeplerinden birisi buydu. Bu doğrultuda yönlendirdiğim akademik yaşamımı Yakın Doğu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olarak ve yine bu süreçte Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Rıdvan Ege Ufuk Üniversitesi, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde göğüs hastalıkları, onkoloji, cerrahi, kardiyoloji, dahiliye, hemodiyaliz ve poliklinik nöroloji, endokrin hastalıkları servislerinde intern diyetisyen olarak gözlem ve uygulama yaparak tamamladım. Aslında akademik eğitim belki 4 yıllık bir periyod olarak şeklen tamamlanmış olabilir ancak her şeyin devamlı değiştiği, tüm alışkanlıklarımızın bir anda altüst olabildiği, yeni bilimsel buluş ve araştırmalar ışığında gelişimin süreklilik gösterdiği çağımızda akademik gelişimin bitmeyen bir olgu olduğunu düşünüyorum.

Eğitim hayatımın ardından 6 yıl boyunca İzmir’in Balçova ilçesinde özel bir tıp merkezinde hizmet verdim. 2019 sonu yılı itibariyle de artık zamanının geldiğini düşünerek Balçova’da özel kliniğimi açtım. Evli ve bir çocuk annesiyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Eda Önal Oktar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o