Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Faysal Sili
Dyt. Faysal Sili Dyt. Faysal Sili

İstanbul - Diyetisyen

“Dyt. Faysal Sili” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Faysal Sili”

1990 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.2009 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümüne giriş yapan Faysal Sili, yükseköğrenimini 2014 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamladı. Aynı süreç içerisinde Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü de tamamlayıp şu an aynı üniversitenin Sosyoloji bölümünde okumaya devam etmektedir.
Beslenme ve Diyetetik lisans eğitiminin son yılında; Bahçeşehir Üniversite Hastanesi Medical Park Göztepe, Türk Hava Yolları Bekard Yemek Üretim Tesisleri, Galatasaray Spor Kulübü, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Medicana İnternational gibi bir çok farklı yerde staj yaptı.

2016 yılında İstanbul Bahçelievler’de Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi Diyetisyen Faysal Sili adı altında klinik hizmeti vermeye başladı.2018 yılında Ataköy Nef 22’de ikinci kliniğini açtı.

‘’ Klinik diyetisyen olarak altıncı yılımı geride bıraktım. 8 bin danışan görüşmesi ile elde ettiğim tecrübelerim, aldığım önlisans ve lisans eğitimleri, katıldığım sempozyumlar, seminerler, kurslar, workshoplar ve alanımda kendimi geliştirmek adına okuduğum kitaplarla elde ettiğim birçok bilgi ışığında diyete bakış açımı sağlıklı ve kalıcı sonuç almak üzerine kurdum.
Hızlı kilo alıp-vermek ve hastalıklarda diyet beslenme tedavilerinde elde ettiğim başarıları daha ileriye taşımak amacıyla eğitim ve öğretime devam etmekteyim’’
diyen Diyetisyen Faysal Sili halen Ataköy Nef 22 ve Yenibosna kliniklerinde danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.-

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Faysal Sili” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o