Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Nejla Kazoğlu

“Dyt. Nejla Kazoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Nejla Kazoğlu”

Ben, Diyetisyen Nejla Kazoğlu…
1993 yılında Şanlıurfa’da doğdum. İlk-orta ve lise eğitimimi Şanlıurfa’da tamamladım. Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazanarak hem İstanbul hem de diyetisyenlik maceram başlamış bulundu.

Üniversite yıllarımda heyecanlı ve öğrenmeye çok açık bir öğrenci olarak birçok kurumda ve özel kuruluşta stajlarımı yaptım. Çünkü ‘Neden Diyetisyenlik?’ sorusuna her zaman tek bir cevap verirdim. ‘Ben her zaman aktif ve gelişen bir insan olmak istiyorum!’ Maltepe Üniversitesi Hastanesi’nde başlayan yolculuğum Galatasaray Sk, Robert Kolej, Medipol Üniversite Hastanesi, FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Kolan Int. Hospital ve Dyt. Emre Uzun Beslenme ve Diyet Merkezinde son buldu.

Meslek hayatım Beylikdüzü Kolan Hastanesi’nde başlayarak Ferti-Jin Tüp Bebek Merkezi ve emeklerimle büyüttüğüm bugünlere getirdiğim ve sizlerin katkısıyla her gün gelişen bir aileye sahip olduğum Nejla Kazoğlu Danışmanlık Merkezi’nde devam ediyor.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Nejla Kazoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o