Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Dilara İsmailoğlu Kaim

“Uzm. Dyt. Dilara İsmailoğlu Kaim” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Dilara İsmailoğlu Kaim”

2010 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümüne başlamış ve 2014 Haziran ayında Kardiyovasküler Hastalıkların Posa Tüketimine Etkisi isimli lisans tezini tamamlayarak mezun olmuştur.
2014 Aralık ayında Medical Park Göztepe Hastanesinde iş hayatına başlamıştır. 2016 yılında hekimlere düzenlenen eğitimde Bahçeşehir Üniversitesinde Bariatrik Cerrahi Hastalarının beslenmesi konulu eğitimi vermiştir. Çalışma hayatına devam ederken 2017 yılında Haliç Üniversitesinde tezli yüksek lisans programını Bariatrik Cerrahi Sonrası Beslenme ve Biyokimyasal Değerler Arasındaki İlişki isimli tezini sunmasıyla tamamlamıştır. Aynı dönemde yüksek lisans tezini Amerika’da Obesity Week 2017’de Protein Rich Supplements, Versus Natural Protein Diets in Patients After Sleeve Gastrectomy isimli bildiri olarak yayınlayıp sunmuştur. 2017-2018 döneminde Medical Park Hastanesinde çalışmaya devam ederken aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesinde Yarı Zamanlı Öğretim Üyeliği yapmıştır. Yine 2017 yılında Antalya’da Bariatrik ve Metabolik Cerrahi kongresinde konuşmacı olarak katılmış ve Post-op Dönemde Bariatrik Cerrahi Hastalarının Beslenmesi konulu sunumunu yapmıştır. 2018 yılında 23. Dünya Obezite ve Metabolik Hastalıklar Kongresine Dubai’de katılmış burada deneyim ve bilgi edinmiştir. 2019 Kasım ayında Memorial Ataşehir Hastanesine transfer olmuş, bu hastanede hizmet vermeye başlamıştır. 2020 yılında Paris’te son zamanlarda uygulanmaya başlanan mide balonu beslenmesi eğitimi almıştır. Burada edindiği bilgileri hastanede uygulamaya başlamıştır.
Lisans eğitimi boyunca Acıbadem hastaneleri, Florance Nightingale Hastaneleri, Cerrahpaşa Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi Hastaneleri, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk, yetişkin klinik ve polikliniklerinde stajlar yaparak deneyimler kazanmıştır. Uzm. Dyt. Dilara İsmailoğlu Kaim Sakarya’da Ekim 2021 tarihi itibariyle kendi ofisinde hizmet vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Dilara İsmailoğlu Kaim” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o