Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Perihan Çiçek

“Dyt. Perihan Çiçek” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Perihan Çiçek”

Ben Perihan ÇİÇEK, 1971 yılında Ankara’da doğdum.
İlkokul Almanya orta ve lise eğitimim Ankara’da tamamladıktan sonra 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet Bölümüne girerek 1995 yılında Diyetisyen olarak mezun olup aynı yıl İstanbul Yedikule Ermeni hastanesinde mesleğimi gerçekleştirmeye başladım.

2002 yılında İstanbul Şişli ve 2006 yılında İstanbul Bakırköy’de Özel Perihan Çiçek Polikliniği ve Güzellik Salonumu açarak hizmet verdim.

2007 yılında İstanbul Yedikule Ermeni Hastanesinden ayrılarak sadece kendi merkezlerimde estetik güzellik ve sağlık hizmetleri vermeye devam ettim.


2009 yılında mesleğimin yanında kişisel ve ruhsal gelişim eğitimleri alarak ve diğer yıllarda astrolojiyi de ekleyerek daha holistik bir bilinç ile mesleğimi gerçekleştirdim.


2016 yılına kadar bu süreci devam ettirip 2016 yılı itibari ile merkezlerimi tamamen kapatarak sadece diyetisyen olarak danışmanlık hizmeti vermeye başladım ve şuan Ankara ve İstanbul’da ve online olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam etmekteyim.




Diyetisyen Perihan ÇİÇEK’ ten Sizlere Mesaj Var !
Yaptığı işi hala ilk günkü istek, azim ve zevkle yapmaktadır…

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Perihan Çiçek” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o