Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Büşra Pilan

“Dyt. Büşra Pilan” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Büşra Pilan”

Selamlar Ben Diyetisyen Büşra Pilan
Online Diyet Danışmanlığı verdiğim PilanlıDiyet’in kurucu üyesiyim.
Mesleğimizin temeli olan mutfak eğitimimi BigChef’s gibi 60 şubesi olan büyük bir firmada 10 aylık bir sürede gerçekleştirdim. Menülerin içerisindeki gıda alerjenlerini, besinlerin kalori değerlerini, besinlerin birbirleriyle olan etkileşimlerini, periyodik olarak gerçekleşen Şube denetimlerini uygulayarak mutfağı temelden öğrendim.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesinde Hastalıklarda Beslenme eğitiminin temelini alarak bir çok hastalıkta dikkat edilmesi gereken özel beslenme koşullarını uygulayarak öğrendim.
Neşeli Yüzler Anaokulunda çocukların gelişim grafiklerini inceleyerek, yaşlarına göre özel beslenme programları düzenleyerek çocuklara ve velilere sağlıklı beslenmenin büyüme ve gelişmedeki önemini anlattım.
Sağlıklı Beslenme,Sağlıklı Tarifler,Kilo Alma,Kilo verme,Hastalıklarda Beslenme,Diyabet,Gut,İBS,Reflü,Gebelik ve Çocuk Beslenmesi,Bebeklerde Ek Gıda Dönemi Beslenmesi,Adölesan Beslenmesi,Sporcu Beslenmesi Uzmanlık Alanlarım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Büşra Pilan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o