Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Enes Baykal

“Dyt. Enes Baykal” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Enes Baykal”

Enes Baykal Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden başarıyla mezun olmuştur. Üniversite döneminde bir çok proje ve sosyal sorumluluk projelerine katılmasıyla Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirilmiştir.
İstanbul ve İzmir çalışma dönemlerinden sonra Muğla’da yeni bir multi disipliner yaklaşımla aile hekimi,sporcu fizyoterapisti ve psikolojik danışmandan oluşan bir ekip kurarak Diyetextra Beslenme Danışmanlığını kurmuştur.
Multidisipliner yaklaşımla diyet sürecinin sadece kilo verme kilo alma olmadığını bu sürecin bir ekiple psikolojik yaklaşım ve egzersiz yaklaşımını koyarak daha etkili ve kalıcı olduğunu düşünmektedir. Seansları ekipçe gerçekleştirilen yeni bir diyet sürecini oluşturmuştur. Psikodiyet kavramını Muğla’ya getirmiştir.
Kurumsal , Bireysel ve Online olarak diyetisyenlik hizmeti veren Enes Baykal Danışanlarını Muğla ve Bodrum Diyetextra ofislerinde almaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Enes Baykal” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o