Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Cansu Yalçın

“Uzm. Dyt. Cansu Yalçın” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Cansu Yalçın”

Eğitim

Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde “Obezite Cerrahide Beslenme” konulu tezini tamamlayarak lisans diplomasını aldı ve “Diyetisyen” ünvanını kazandı. Sonrasında Acıbadem Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmaya başladı ve “Spor Diyetisyenliği” üzerine yaptığı uzmanlığı tamamlayarak “Uzman Diyetisyen” ünvanını kazandı.

Kariyer

2014-2016 yılları arasında bir estetik merkezinde Hamilelikte Beslenme ve Ağırlık Yönetimi (Kilo Alma-Verme) tedavisinde diyetisyen olarak çalıştı. 2016 yılı itibari ile Bağdat Caddesi’ndeki Dr. Birgül Altuntürk Kliniği ve eş zamanlı olarak Beylikdüzü’nde bulunan kendine ait muayenehanesinde Ağırlık Yönetimi (kilo alma-kilo verme-kilo koruma), Obezite Cerrahi Beslenmesi, Hamilelikte Beslenme ve Sporcu Beslenmesi alanlarında diyetisyen olarak çalıştı. 2018 yılı itibari ile Beylikdüzü’ndeki muayenehanesinde haftanın 1-2 günü hasta bakmaya devam etmekle beraber, Bağdat Caddesi’nde bulunan Lifemed Tıp Merkezi’nin diyetisyenliğini yapmaktadır.


Sertifikalar/Kurslar

GAPS Tedavi Uygulayıcısı – 2018
Besin-İlaç Etkileşimleri – 2017
Karbohidrat Sayımı Kursu – 2015
Yeme Bozuklukları Tedavisi – 2016
Spor Diyetisyenliği – 2014
Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği – 2014


Dernekler/Kulüpler

Türkiye Diyetisyenler Derneği
İstek Vakfı

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Cansu Yalçın” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o