Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Necla Coşkun

“Dyt. Necla Coşkun” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Necla Coşkun”

2015 Yılında Başkent Üniversitesi ‘’Beslenme ve Diyetetik’’ bölümünden mezun oldum. Daha sonra eğitimime İsveç’te bulunan sağlık alanında dünyanın en iyi okulları arasında olan Karolinska Enstitüsü’nde devam ettim.

Katıldığım master programında özetlemem gerekirse toplum sağlığı, beslenme ekonomisi, genetiği değiştirilmiş besinler, moleküler biyoloji, ketojenik diyet ve fiziksel aktivitenin modifikasyonuyla ilgili eğitimler aldım. Yine bu sürede Enstitü bünyesinde yürütülen üç farklı projede yer aldım; ’Genetiği değiştirilmiş besinler’’ ve ‘’ Kahverengi yağ dokularının obeziteye etkisi’’ ve ‘’Omega-3’ün kilo yönetimine etkisi’’ konulu bu çalışmalar mesleki olarak son derece detay ve farklı bilgiler edinmemi sağladı.

Ayrıca aynı Enstitü’de yer aldığım ’Anaokulundaki çocukların sağlıklı beslenmesinin maliyeti ve kamuya düşen görevler’’ konulu araştırma projesi de beslenmenin ve diyetisyenliğin çok farklı bir yönünü görmemi sağladı
Karolinska Enstitüsü’nde 1 yıllık eğitimimi tamamladıktan sonra İsveç’te çalışmaya başladım. Özellikle gençlere ve okul öğrencilerine “sağlıklı gıda” hizmeti veren bir zincirde menü oluşturulması ve uygulanması sorumluluğunu üstlendim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Necla Coşkun” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o