Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Feyza Kılıç

“Dyt. Feyza Kılıç” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Feyza Kılıç”

Öğrenim hayatım boyunca birçok hastanede ve birçok alanda deneyimim oldu. 2016 yılında Adana Özel Ortadoğu Hastanesinde gönüllü staj, 2017 yılında Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde Toplu Beslenme Sistemleri stajımı aynı yıl Medipol Mega Üniversite Hastanesi ve Beykoz Toplum Sağlığı Merkezinde Klinik Beslenme Çocuk stajımı tamamladım. 2017-2018 yıllarında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Medipol Mega Üniversite Hastanesinde Klinik Beslenme Yetişkin stajımı, 2018 yılında Özel Derindere Hastanesinde Bariatrik Cerrahi diyetisyeninin yanında gönüllü olarak staj yapıp, yine 2018 yılında Özel bir klinik olan Çekmeköy Bona Vita Beslenme Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi’nde Elektif Uygulama stajımı yaparak tamamladım.
2019 yılında Haliç Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimime başladım. Şubat 2020 tarihinde ise Özel Algomed Hastanesinde göreve başladım ve halen aynı kurumda diyetisyen olarak görev almaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Feyza Kılıç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o