Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Kübra Özkan
Dyt. Kübra Özkan Dyt. Kübra Özkan

Eskişehir - Diyetisyen

“Dyt. Kübra Özkan” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Kübra Özkan”

Diyetisyen Kübra Özkan Eskişehir doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamlamıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarı ile mezun olmuş ve Diyetisyen / Beslenme ve Diyet Uzmanı ünvanını almıştır.
Üniversite eğitimi boyunca kamu kuruluşları ve özel kurumlarda staj yapmıştır. Lisans tezini dönemin en önemli konusu “Orta Dönem Adölesanlarda Beslenme Eğitimi Etkinliğinin Değerlendirme Çalışması” üzerine yapmıştır. Öğrencilik döneminde ve sonrasında katıldığı eğitimler ve aldığı sertifikalar ile alanındaki güncel bilgileri takip etmiştir. Mezuniyetin ardından toplu beslenme alanında çalışarak ve Eskişehir’de klinik ve kurum diyetisyenliği yaparak tecrübe edinmiştir.
Beslenme ile günümüzde ve gelecekte oluşabilecek bir çok hastalık önlenebilir. Bu yüzden her yaş grubundan birey sağlıklı beslenmeyi öğrenmelidir. Beslenme programlarının tamamen kişinin ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanması gerekir. Sağlıkta her zaman sürdürülebilir beslenme olduğu ilkesi ile yola çıkan Kübra ÖZKAN şuanda Aknet Danışmanlık Merkezi’nde Beslenme ve Diyet Danışma hizmeti vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Kübra Özkan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o