Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Elif Adıgüzel

“Dyt. Elif Adıgüzel” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Elif Adıgüzel”

DİYETİSYEN ELİF ADIGÜZEL KİMDİR?
Diyetisyen Elif Adıgüzel 2020 yılında Eren Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu. Ofisi Mardin/Nusaybin bölgesindedir. Uzakta olan danışanlarına doktor takvimi ile sağlıklı beslenme diyet listeleri oluşturmaktadır.
Kişilerin, büyüme, gelişme dönemlerinde ve yaşamları boyunca sağlıklarının korunması, daha iyi hale gelmesi için beslenme ve diyet biliminin ilkeleri doğrultusunda kişiye özel diyet listeleri düzenlemektedir. Beslenmeden kaynaklanan sağlık sorunlarında, obezite, kilo yönetimi (kilo alma ve kilo verme), sağlıklı beslenme, hastalıklar ve diğer özel tıbbı durumlarda beslenme ve diyet programı planlar. Detaylar için Hakkımda bölümüne bakabilirsiniz.
Düzenli olarak gelemeyen danışanlarımız için, doktor takvimi üzerinden online diyet hizmeti vermekteyiz. Öğünlerinize göre Diyetisyen Elif Adıgüzel size her gün önerilerde ve tavsiyelerde bulunur.
Her gün aklınıza takılan soruları sorabilir ve istediğiniz zaman Diyetisyen Elif Adıgüzel’e ulaşabilirsiniz. Sağlıklı kilo vermek veya kilo almak isteyenler, gebelik dönemi beslenmesi isteyenler, emziren anneler, vejetaryenlar, sporcu beslenmesi isteyenler, sağlıklı beslenme isteyenler gibi birçok bireye düzenli uzman desteği sunar.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Elif Adıgüzel” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o