Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. İnci Beyza Yürekli

“Dyt. İnci Beyza Yürekli” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. İnci Beyza Yürekli”

İstanbul Arel Üniversitesi’nde tam burslu olarak girdiğim beslenme ve diyetetik bölümünden 2015 yılında Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca ve sonrasında beslenme ile ilgili birçok kongre, seminer ve sempozyuma katıldım.

Stajlarımı ; Galatasaray Spor Kulübü, Diyet Aktif Diyet Danışmanlık Merkezi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Büyük Çekmece Devlet Hastanesi ve Güngören Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi’nde tamamladım.

Mezun olduktan sonra bir süre Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde özel bir diyet danışmanlık merkezinde çalıştım. Alfa Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’ni 2016 Aralık ayında bomontiada‘da içerisinde yer alan disiplinler ötesi inovasyon platformu ATÖLYE bünyesinde kurdum. 2019 Eylül ayında ise İstanbul Üniversitesi, Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Halk Sağlığı yüksek lisansı programına kabul edildim.

2014 yılından beri ise Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda aktif olarak gönüllülük yapıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. İnci Beyza Yürekli” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o