Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Beste Demirelli

“Dyt. Beste Demirelli” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Beste Demirelli”

1995 yılında Hatayın İskenderun ilçesinde doğmuştur. 2013 yılında kazanmış olduğu Doğu Akdeniz Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümününden 2017 yılında mezun olmuştur.

2013-2017 yılları arasında lisans eğitimi sırasında ‘sporcu diyetisyenliği kursu’ , ‘karbonhidrat sayımı kursu’, ‘bariatrik cerrahi diyetisyenlik kursu’ ‘obezite diyetisyenliği kursu’ , ‘5.ulusal sağlıklı yaşam kursu’, ‘6. Ulusal sağlıklı yaşam kursu’ ve çeşitli yıllarda diyetisyenler günü etkilnliklerine katılım göstererek sertifikalar ve katılım belgeleri almıştır.
Mezun olduktan sonra da çeşitli kongre ve seminerlere katılarak, tüm güncel yaklaşımları yakından takip etmektedir.
Spor’u her zaman hayatının merkezinde tutan Beste Demirelli; basketbol, boks, trx, pilates, zumba, yoga gibi spor dallarıyla ilgilenmektedir. Spor’un yanı sıra lisans eğitimi döneminde 3 yıl Latin dansları eğitmenliği yapmıştır. Üniversite ve çeşitli yerlerde dans gösterilerinde yer almıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Beste Demirelli” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o