Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. İrem Kübra Aslan Süzen

“Uzm. Dyt. İrem Kübra Aslan Süzen” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. İrem Kübra Aslan Süzen”

Uzman Diyetisyen İrem Kübra Aslan Kayseri’de doğdu. Liseyi Erdoğan Akdağ Anadolu Öğretmen Lisesinde ( Fen Lisesi) okuyarak başarıyla tamamladı. Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2017 yılında ‘ADOLESAN VE GENÇ YETİŞKİN VEJETARYENLERİN BESİN TÜKETİMLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ’ tez konusuyla başarıyla mezun oldu. Ardından Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans programından ‘ÇÖLYAK HASTALIĞI OLAN BİREYLERİN BESLENME DURUMLARININ VE YAŞAM KALİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ’ tez konusuyla 2020 yılında mezun olarak Uzman Diyetisyen ünvanı aldı.

Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca birçok seminer ve kongreye katıldı. Medilab Labaratuar ve Görüntüleme Merkezi, Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi, Kağıthane Toplum Sağlığı Merkezi, Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Eğitim Araştırma Hastanesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Medigold Sultan Hastanesi gibi kurumlarda deneyim kazandı. İstanbul dışındaki danışanları için online diyet takip sistemi vardır. Yurt dışından ve yurt içinden birçok danışanıyla sağlıklı beslenme konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktadır. Ayrıca Bilgi Üniversitesi’nde ÖĞRETİM GÖREVLİSİ olarak çalışmaktadır.

Uzman Diyetisyen İrem Kübra Aslan mesleki çalışmalarına “Uzman Diyetisyen İrem Aslan Beslenme ve Diyet Merkezi”nde devam etmektedir.

Katıldığı Seminer ve Kurslar

Modern Yaşamda Beslenme Alışkanlıkları ve Dijital Dünyada Diyetisyenlik
Sporcu Diyetisyenliği Kursu
Beslenme Akademisi Kursu
Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu
Beslenme ve Sağlık Riskleri
İşaret Dili Eğitimi Kursu
Mikrobiyata Semineri
Metabolizmayı Etkileyen Hormonlar, Metabolizma Hızı Semineri
Duygusal Yeme, Yeme Davranışına Bakış Semineri

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. İrem Kübra Aslan Süzen” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o