Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Dilan Yavuz
Dyt. Dilan Yavuz Dyt. Dilan Yavuz

İstanbul - Diyetisyen

“Dyt. Dilan Yavuz” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Dilan Yavuz”

Diyetisyen Dilan YAVUZ İstanbul’da doğmuştur. Başarılı bir eğitim hayatının ardından 2018 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden ‘Onur Öğrencisi’ olarak mezun olmuştur. Üniversitede lisans bitirme tezi olarak da ‘‘Yetişkin Bireylerin Probiyotik Tüketimi Bilgi Düzeylerinin Değerlendirilmesi’’ konusunu ele almıştır.

Eğitim sırasında Medipol Mega Hastanesi Çocuk Endokrinoloji ve Onkoloji Bölümü, Koşuyolu Medipol Hastanesi Yetişkin Polikliniği ve Yatan Hasta Servisi, Beykoz Çubuklu Aile Sağlığı Merkezi Çocuk Stajı, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplu Beslenme Sistemleri Stajı, Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yetişkin Poliklinik ve Yatan Hasta Servis stajını başarıyla tamamlayarak, aktif öğrencilik hayatında birçok kongre ve sempozyuma katılmış, hala katılmaya ve görev almaya devam etmektedir.

İstanbul’da birçok özel klinik, hastane, beslenme ve diyet danışmanlığı merkezlerinin kilo kontrolü departmanında staj gerçekleştirerek gözlemleme fırsatında bulunmuştur.

2020 yılında kurmuş olduğu ‘’Dilan Yavuz Beslenme Eğitimi ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’’ nde yüz yüze ve online danışanlarına aktif olarak hizmet vermektedir. Aynı zamanda 2018 yılından beri Nutrieuro Fonksiyonel Gıda Şirketinde Diyetisyen & Marka Danışmanı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Dilan Yavuz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o