Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Uğurcan Başhan

“Uzm. Dyt. Uğurcan Başhan” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Uğurcan Başhan”

21/06/1993 tarihinde Diyarbakır’ da doğdum. Annem öğretmen, babam öğretim üyesi ve bir küçük kardeşim vardır. 2000-2007 yılları arası orta öğretimimi Özel Diken Kolejinde gördüm. 2007-2011 yılları arası lise eğitimimi Ortadoğu Anadolu lisesinde gördüm. 2012 yılında İstanbul Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü kazandım, eğitim hayatım dışında merakım hep akademik çalışmalara yönelikti ve okulda akademik proje çalışmaları yaptım. Ayrıca 2013-2015 yılları arası Beslenme ve Diyetetik Kulübü Başkanlığı yaptım ve 2016 lisans kariyerimi tamamladım. 2016- 2018 yılları arasında Biruni Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde Klinik Beslenme üzerine yüksek lisansımı yaptım fakat eğitim öğretim yılı süremi şubat ayında doldurduktan sonra uzmanlık belgemi alacağim. Kariyer hedefim, kısa vadede eğitim geçmişime uygun bir kariyer fırsatı yakalamak ve kendimi geliştirmek, uzun vadede topluma yarar sağlamaktır.

Araştırma ve Yayınlar:



LİSANS BİTİRME TEZİ
Başhan, U., Bazı deniz ve tatlısu balıklarının kas total lipit ve yağ asidi içeriklerinin karşılaştırılması. 46 sayfa, 2016.

SÖZLÜ SUNUM
1. Başhan, U., Kara, İ.T., Başhan, M., Kızmaz, V., Bazı deniz ve tatlısu balıklarının kas total lipit ve yağ asidi içeriklerinin karşılaştırılması. 16. Kromatoğrafi Kongresi, 31 Ağustos- 02 Eylül, 2016, İnönü Üniversitesi.
2. Akgül, N., Kızmaz, V., Başhan, U., Başhan, M., Akdenizden toplanan bazı balıkların total tağ asiti içeriği., 1. Uluslar arası Sağlık Bilimleri Kongresi, 02-05 Mayıs, 2018. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Burdur.

POSTER SUNUM
1. Başhan, U., Büyükünal, S.K., Şakar, F.T., Turhan, İ., Erginbaş, Ç., Kızmaz, V., Başhan, M., Kuzu, dana ve keçinin but, göğüs ve kol kaslarındaki yağ asidi içeriklerinin karşılaştırılması., İstanbul Haliç Üniversitesi Ulusal Beslenme Diyetetik Kongresi. 20152. Başhan, M., Kızmaz, V., Başhan, U., Doğal ve kültür levrek balığının (Dicentrarchus labrax) kas lipitlerinde fosfolipit ve triaçilgiserol fraksiyonundaki yağ asitlerinin İçeriği., 16. Kromatoğrafi Kongresi, 31 Ağustos- 02 Eylül, 2016, İnönü Üniversitesi.

3. Kara, İ.T., Başhan, U., Başhan, M., Yücel, S., Kızmaz, V., Total Lipid Contents and Fatty Acid Composition of Some Marine and Freshwater Fish.,
AOCS Annual Meeting and Industry Showcases, May 2017, Orlando, Florida, USA.

4. Akgül, N., Kızmaz, V., Başhan, U., Başhan, M., Akdenizden toplanan lambuka ve akya balıklarının fosfolipit ve triaçilgliserol yağ asiti içeriği., 1. Uluslar arası Sağlık Bilimleri Kongresi, 02-05 Mayıs, 2018. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Burdur

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Uğurcan Başhan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o