Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Elif Orhan

“Dyt. Elif Orhan” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Elif Orhan”

Diyetisyen Elif Orhan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden “İlkokul Çağı Çocuklarında Beslenme Eğitimi” adlı tez çalışması ile başarıyla mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Aşçılık bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Bu süreçte OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Kadın Doğum Hastanesi, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi ve çeşitli Halk Sağlığı Merkezleri’nde klinik, poliklinik ve kurum stajlarını tamamlayıp aynı zamanda Hep-Fit Beslenme Danışmanlık Merkezi, Diyetisyen Dilara Sevil Günaldı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi, Diyet Kapımda Samsun’da gönüllü stajlar yaptı.
Otizmli ve Down Sendromlu Bireylerde Sağlıklı Beslenme Eğitimi, Bariatrik Cerrahi Eğitimi, Sporcu Beslenmesi Eğitimi, Malnütrisyon Tanı ve Yöntemleri, Samsun Obezite Tanı ve Tedavi Kursu gibi birçok seminer ve eğitime katıldı. Toplum Gönüllüleri Vakfı Atakum Gençbank ile sağlıklı beslenme projeleri yürüttü ve gönüllü eğitmenlik yaptı. 1.5 yıl Diyet Kapımda Samsun mutfak yönetimi ve üye takibini gerçekleştirdi. Şu anda online beslenme danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Elif Orhan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o