Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Selin Uçak

“Uzm. Dyt. Selin Uçak” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Selin Uçak”

Uzman Diyetisyen Selin Uçak 1996 Antalya doğumludur. 2018 yılında Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olup diyetisyen unvanını kazanmış ve aynı yıl başladığı Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans programını 2021 yılında başarı ile tamamlayarak uzman diyetisyen unvanını kazanmıştır.
Acıbadem Hastane kompleksi, Beşiktaş Spor Kulübü, Türk Telekom Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi gibi çeşitli kurumlarda staj yapmıştır.
2019 Kasım – 2020 Nisan tarihleri arasında Medikal Park Antalya Hastane Kompleksi’nde onkoloji hastalarının beslenme eğitimlerinin tamamlanması üzerine çalışmıştır. 2021 yılında yayımlanan Besin Takviyelerine Bilimsel Bakış isimli kitap ile yazarlık deneyimi edinen Uçak, 2019 yılında online diyet sistemi ile hizmet vermeye, 2021 yılı itibari ile de Uzman Diyetisyen Selin Uçak Sürdürülebilir Beslenme Merkezi’nde online ve yüz yüze hizmet vermeye başlamıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Selin Uçak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o