Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dyt. Burcu Merve Aksu

“Uzm. Dyt. Burcu Merve Aksu” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dyt. Burcu Merve Aksu”

Diyetisyen Burcu Merve AKSU, 1994 yılında Tokat ilinde doğmuştur. Lisans eğitimini 2016 yılında Medipol Üniversitesi’nde tamamlamış, aynı yıl üniversitesinde yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Eğitim süresince birçok ulusal ve uluslararası eğitim, kongre ve seminerlere katılmıştır.
Eğitimi boyunca farklı kurumlarda stajlar yapmıştır. Yetişkin klinik stajını Özel Avcılar Hospital, İstanbul Medipol Üniversitesi Diyet ve Danışmanlık Merkezi, İstanbul Medipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi’nde yapmıştır. Çocuk klinik stajını İstanbul Medipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi ve Hamidiye Şişli Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Kurum beslenmesi stajında ise; Ataşehir Memorial Hastanesi, Kolan İnternational Hospital ve Terakki Vakfı Okulları’nda bulunmuştur.
Zeytinburnu Belediyesi AKDEM Obezite ile Mücadele: Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında 8 hafta boyunca gönüllü diyetisyenlik yapmıştır. 2017 yılında Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı-Milli Eğitim Bakanlığı ortak çalışması Yemekte Denge Okul Tabanlı Temel Beslenme Eğitimi Projesi kapsamında Sinop ve Antalya’da öğretmenlere eğitim vermiştir.
Çalışma hayatına 2017 yılında başlamış, şu an Avcılar Hospital’de klinik ve kurum diyetisyeni olarak çalışmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dyt. Burcu Merve Aksu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o