Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Betül Demir Turhan

“Dyt. Betül Demir Turhan” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Betül Demir Turhan”

1993 Mart ayında İskenderun’da doğdum. Beş Temmuz İlköğretim okulunda başladığım zorunlu öğrenim dönemi Güralp Kolejinde son buldu.Bu dönem benim herhalde sosyal anlamda en aktif olduğum dönemdi. Piyano eğitimi aldım ve kız basketbol takımındaydım. Fakat basketbol oynayan kız sayısı az olunca voleybol takımına transfer oldum. Lisanlı sporcu olarak devam ettim.

Fakat; lisede İbni Sina Anadolu Lisesini kazanmam ile beraber hem o dönem yaşadığım ufak bir sağlık sorunu yüzünden hem de kendimi yoğun bir okul-ders temposunda bulmamla spor hayatıma ara verdim. Yaptığım en büyük aktiviteler her gün dershaneden eve, evden özel derse yürümeler oluyordu.

2011 yılındaYeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Tek tercihim ve en çok istediğim bölümdü. O dönemde ‘Diyetisyen olmak istiyorum’ dediğimde en popüler meslek o yüzden istiyorsun diyorlardı. Ama tercih döneminde aldığım puanla daha yüksek yerlere gidecekken Beslenme bölümünü seçmem ve tek tercihim olması gerçekten ne kadar çok istediğim kanıtıydı. Mesleği isteyerek ve severek okumanın mutluluğuyla 5 senelik üniversite hayatım su gibi geçti. Bu dönemde LÖSEV üyesi oldum. Yeditepe Üniversitesi Bir Dilek Tut derneğinin aktivitelerine katıldım. Üniversitenin son senesi İstanbul’un çeşitli yerlerin de stajlarla geçti ve ‘Otizmli Çocuklarda Beslenme Tedavisi ve Yeme bozukluğu Davranışları’ konulu tezimle mezun oldum.

Şuan İskenderun’da Özel Gelişim Hastanesinde çalışıyorum. Pilates yapıyorum. Çok okuyorum. Son zamanlarda kişisel gelişim üstüne kitaplara ilgim daha çok arttı. Elimden geldiğince gezmeye çalışıyorum. Her saniyem müziktir. Deniz kenarında dalga sesi en büyük terapimdir. Mor rengi hastasıyım. Retro şeyler severim. En sevdiğim desen kelebektir; mumlara bayılırım. Anlatmayı, konuşmayı çok severim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Betül Demir Turhan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o