Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Simay Yılmaz

“Dyt. Simay Yılmaz” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Simay Yılmaz”

2022 yılında Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuş,Üniversite eğitimi süresince Başkent Üniversitesi Hastanesi ve Beytepe Murat Erdi Eker hastanesinde erişkin, çocuk beslenmesi ve kurum beslenmesi üzerine stajlarını başarıyla tamamladı. Diyabet diyetisyenliği, Sporcu beslenmesi kursları başta olmak üzere Yeme Farkındalığı, Obezite ve Diyabet Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar , Fonksiyonel Tıp diyetisyenliği, Bilişsel Farkındalık (mindfulness) olmak üzere birçok kurs ve eğitim programına katıldı. Lisans Bitirme tezini 11. Uluslarası Sağlıklı Yaşam Kongresi’nde sundu. Bitirme tezi birincilik ödülü kazandı.
Ağustos 2022’den itibaren Yasemin Bekmezci Beslenme Danışmanlık Kliniği’nde diyetisyen olarak çalışmaya başlayan Simay Yılmaz hastalıklarda beslenme , kilo kontrolü başta olmak üzere birçok alanda hizmet vermekte ve hasta kabul etmektedir. Aynı zamanda bilimsel yayın takibi ve eğitim programları geliştirme konularında Uzm.Dyt.Yasemin Bekmezci’ye yardımcı oluyor.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Simay Yılmaz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o