Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Dyt. Sezen Çetinkaya

“Dyt. Sezen Çetinkaya” Adresi

Doktor Hakkında “Dyt. Sezen Çetinkaya”

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul da tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme Ve Diyetetik Bölümünde tamamladı. Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansınsa devam etmektedir.

Lisans eğitimi boyunca; Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Medikal Park Grup Hastanesi, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi , Galatasaray Metin Oktay Tesisleri, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet Polikliniği ve Harbiye Diyabet Hastanesinde klinik, kurum, sporcu diyetisyenliği stajlarını tamamladı.

Sunulan birçok kurs, sempozyum ve kongreye katılarak güncel bilgileri takip etmekte. TURKCELL Akıllı Kadınlar Kulübü Projesi ile bir çok ilde Diyetisyen hizmeti verdi. Bir Sabancı gurubu olan LASSA’ nın düzenlediği ‘Yola Sağlam Çık’ sosyal sorumluluk projesi ile 33 ilde 5500 uzun yol şoförüne Yeterli ve Dengeli Beslenme eğitimleri verdi.

Halen REEM Nöropsikiyatri bünyesinde hizmet vermektedir.
Eylül 2015 tarihinden bu yana İSMEK Halk Eğitim Kurumunda Çocuk Beslenmesi Öğretmeni olarak görevine devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diyetisyen

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Dyt. Sezen Çetinkaya” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o