Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Mehmet Murat Sümer

“Prof. Dr. Mehmet Murat Sümer” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Mehmet Murat Sümer”

1965 yılında Ankara’da doğdum. Orta öğrenimimi İzmir Türk Koleji ve İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde tamamladım. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesine girdim. 1988 yılında fakülteyi bitirerek pratisyen hekim mecburi hizmetimi yapmak üzere Erzincan-Kemah-Bozoğlak Sağlık ocağına atandım. 1989 yılında Tıpta Uzmanlık sınavını kazanarak S.S.K. Ankara Hastanesi Nöroloji Kliniğine başladım. 1993 Temmuz-Eylül aylarında kısa dönem askerlik görevimi Tabip er olarak Gölcük Askeri Deniz Hastanesinde yaptım. Aralık 1993’te uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mart 1994 yılına kadar aynı klinikte Nöroloji uzmanı olarak görev yaptım. Daha sonra Uzman mecburi hizmetimi yapmak üzere Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde göreve başladım. Ekim 1994 yılından itibaren Hacettepe Tıp Fakültesi Nörolojik Bilimler Enstitüsünde Elektroensefalografi, Elektronöromyografi ve Uyarılmış potansiyeller konularında eğitim aldım. 1996-2000 yılları arasında Bayındır Tıp Merkezinde Nöroloji Bölümünü ve Elektrofizyoloji laboratuarlarını kurarak çalıştım. ZKÜ Tıp Fakültesine 8/2000 tarihinde başvurum kabul edilerek Yardımcı Doçent kadrosu ile Nöroloji Anabilim Dalı başkanı olarak atandım.
14/4/2003 tarihinde Doçentlik ünvanını aldım. 3-30 Kasım 2003 tarihleri arasında Justus-Liebig- Üniversitesi (Giessen – Almanya) Nöroloji Anabilim Dalı Nörosonoloji Bölümünde Prof. Dr. Manfred Kaps’ın yanında Extracranial ve Transcranial Doppler ve Duplex Ultrasound alanında çalıştım. Tıp Fakültesinde görev yaptığım dört yıl süresince Nöroloji Kliniğinin ve Elektrofizyoloji laboratuarlarının kurulup yürütülmesinde uğraş verdim. Aralık 2004 tarihinden itibaren Fakültedeki görevimden ayrılarak 2010 yılına dek Özel MESA Hastanesine Nöroloji uzmanı olarak çalıştım . 2010 yılında ise Ankara Özel GÜVEN hastanesinde çalışmaya başladım. 2017 yılından itibaren Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde ders veriyorum .2021 Aralık sonunda Güven hastanesinden ayrıldım ve Ocak 2022 tarihi itibari ile muayenehanemde çalışmaya başladım.. Nörolojinin özellikle İnme ve Epilepsi alanlarında yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarım var. Evli ve bir çocukluyum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Nöroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Mehmet Murat Sümer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o