Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan

“Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan”

17.04.1967 yılında Kayseri’de doğdum. İlkokulu Kayseri’de Alpaslan ilkokulu, orta okulu Dedeman ortaokulu ve liseyi Kayseri lisesinde bitirdikten sonra Erciyes üniversitesi Tıp fakültesinden 1990 yılında mezun oldum. Tokat’ın Artova ilçesinde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim dalında 1993-1997 yılları arasında uzmanlık eğitimimi aldım. 1998-2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Çocuk Nörolojisi yan dal eğitimimi tamamladım. Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalında anabilim dalındaki hocalarımın yardım ve destekleri ile Çocuk Nörolojisi Birimini 2001 yılında kurdum. 2000-2006 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalında yardımcı doçent doktor olarak görev yaptım. 2006 yılında Doçent ve 2012 yılında profesör oldum. 2010 yılında klinik nörofizyoloji alanında yandal uzmanı olmaya hak kazandım.
Halen Erciyes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalında erişkin ve çocuk nörolojisi ve ayrıca klinik nörofizyoloji alanında öğretim üyesi olarak asistan hekimlere ve tıp fakültesi öğrencilerine eğitim vermekte ve muayenehanemde hastalarıma hizmet vermekteyim.
Öncelikli ilgi alanım erişkin ve çocuk hastalarda epilepsi, baş ağrıları ve hareket bozukluklarında botulinum toksini uygulamalarıdır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Nöroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o