Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Özlem Aksoy Özmenek

“Uzm. Dr. Özlem Aksoy Özmenek” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Özlem Aksoy Özmenek”

1975 İstanbul/Kartal Doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimimi çeşitli illerde okuduktan sonra Ankara Atatürk Anadolu Lisesinden (AAAL) 1993′ te mezun oldum. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanarak, 1999’da mezun oldum. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı’ndan 5.5yıl ihtisas süremin sonunda 2006 yılında Nöroloji Uzmanlığı’mı aldım. Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi’nde 2,5 yıl görev aldım. EEG ünitesini kurdum. Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde ise 9 ay görev alıp EEG ve EMG ünitelerini kurdum. 2010 yılında Ankara Güven Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı olarak görevime başladım. 11 yılı aşkındır hastalarıma burada hizmet verdikten sonra 2021’de Lİv hospitL Ankara’da nöroloji uzmanı olarak hizmet vermeye başladım.
Evliyim, 2 çocuk annesiyim.
İyi derecede İngilizce biliyorum
2006 yılında TÜrk Nöroloji Derneği yeterlilik sınavında başarılı olarak Yeterliliğimi aldım
2014 yılında ise Avrupa Nöroloji Derneği ( ENS/ EFNS) Yeterlilik Sınavında başarılı olarak Fellow of European Neurology ünvanını aldım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Nöroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Özlem Aksoy Özmenek” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o