Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Ayşe Filiz Koç

“Prof. Dr. Ayşe Filiz Koç” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Ayşe Filiz Koç”

Prof. Dr. Ayşe Filiz Koç İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuş, 1993 -1999 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji AD’nda araştırma görevlisi olarak görev yapmış olup “Amyotrofik Lateral Sklerozda Klinik Bulguların Dağılımı” konulu tez ile 1999 yılında Nöroloji uzmanı olarak çalışmaya hak kazanmıştır. Aynı Ana Bilim Dalında 1999-2005 yılları arasında uzman, Mart 2005 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalında doçent, 2012 yılında profesör unvanı alan Dr. Koç ÇÜ Tıp Fakültesinde Eğitimden sorumlu dekan yardımcılığı olmak üzere Ç.Ü. Rektörlüğünün ve Tıp Fakültesinin çeşitli bilimsel ve idarî kademelerinde çok sayıda görev yapmıştır. Klinik Nörofizyoloji yan dalı bulunan Koç, Klinik Nörofizyoloji Bilim Dalı başkanlığını yürütmektedir. Ayrıca Biyoteknoloji AD öğretim ve temsil kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUKMOS) üyesidir.
Türk Nöroloji Derneği, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği, Geriatri Derneği, Çukurova Nörolojik Bilimler Derneğine üyedir. Türk Nöroloji Derneği çatısı altında kurulan Nöromüsküler, Nöropatik ağrı, Nörogenetik ve Nöronutrisyon çalışma grupları üyesidir. 2014 Beyin Yılı aktiviteleri çerçevesinde “Nöroloji öyküleri” adlı ulusal öykü yarışması ve “Beyin ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması yanı sıra Lokman Hekim Öyküleri, Hastalıkların İmgesi ve Nörogenetik hastalık öyküleri adlı ulusal yarışmaların düzenleyicilerindendir. Dr. Koç’un ulusal ve uluslararası çok sayıda makalesi bulunmaktadır. SCI kapsamında yer alan sekiz adet dergide hakem olarak görev almaktadır. “Degenerative Neurological and Neuromuscular Disease” dergisinde editorial board üyesidir. Aynı zamanda EFIAP unvanına sahip olan Dr. Koç Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü mezunudur. Uluslararası fotoğraf yarışmalarında altın madalya ve sergileme ödülleri mevcuttur.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Nöroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Ayşe Filiz Koç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o