Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Hasan Kasap

“Uzm. Dr. Hasan Kasap” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Hasan Kasap”

1974 yılı Kasım ayında Trabzon’un en büyük ilçesi, horonu ve köftesi ile bilinen Akçaabat’ta doğdum. İlk ve orta öğrenimimi bu ilçede tamamladım. 1992 yılında girdiğim Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1998 yılında mezun oldum. Tayin edildiğim ilk yer olan Rize’nin İkizdere ilçesinde çalışmak nasip olmadan, il içi atama ile Ardeşen Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde ilk görevime başladım. Bu şirin ilçede 8 ay kadar, pratisyen hekimlik yaptım.
KTÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda 1999’da başladığım Kardiyoloji ihtisasımı 2004 yılında tamamladım. Aynı yıl Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi İnvaziv Kardiyoloji Kliniğinde, Kardiyoloji Uzmanı olarak ilk görevime başladım.
2005 yılında dünyanın başkentine taşınarak, Özel Çamlıca Ömür Hastanesi (Hospitalium Grup) İnvaziv Kardiyoloji Kliniğinde, 2007’ye kadar çalıştım. 2008 başlarında ise, halen bulunduğum Avicenna Umut Hastanesinde Kardiyoloji Kliniğine transfer oldum.
Orta düzeyde İngilizce biliyorum. Evliyim ve iki kız çocuk babasıyım.
Ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleri yapan, Altın Oran Derneği adlı bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Kardiyoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Hasan Kasap” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o