Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Kaan Kulan

“Prof. Dr. Kaan Kulan” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Kaan Kulan”

1958 YILINDA ANKARA’DA DOĞDU . İLK, ORTA, LİSE VE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİ ANKARA’DA TAMAMLADI. SIRASIYLA İÇ HASTALIKLARI VE KARDİYOLOJİ UZMANI OLDU . DAHA SONRA KARDİYOLOJİ DOÇENTİ VE PROFESÖRÜ ÜNVANINI KAZANDI.
1991-2015 YILLARI ARASINDA TRABZONDA HİZMET VERDİ. KARADENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE ÖĞRETİM ÜYESİ VE BÖLÜM BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTI. TRABZON EĞİTİM VE ARŞTIRMA HASTANESİNDE VE ÖZEL BİR HASTANEDE ÇALIŞTI. TRABZONDA GEREK ÜNİVERSİTE GEREKSE ÖZEL BİR HASTANEDE GİRİŞİMSEL KARDİYOLOJİ NİN KURULMASI VE GELİŞMESİNDE AKTİF ROL ALDI .
2015-2020 YILLARI ARASINDA YENİ KURULMAKTA OLAN GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİN KARDİYOLOJİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINI YÜRÜTTÜ . HAZİRAN 2020 TARİHİNDE AYNI ÜNİVERSİTEDEN EMEKLİ OLARAK FETHİYEYE YERLEŞTİ. MELEĞİNİ SERBEST OLARAK ÖZEL MUAYENEHANESİNDE İCRA ETMEKTEDİR .
DR KULAN’ NIN YURT İÇİ VE YURTDIŞI DERGİLERDE YAYINLANMIŞ , BİLİMSEL TOPLANTILARDA SUNULMUŞ SEKSENE YAKIN ÇALIŞMASI VE SUNUMU VARDIR.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Kardiyoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Kaan Kulan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o