Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Murat Gül

“Doç. Dr. Murat Gül” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Murat Gül”

1982 yılında Ankara’da doğan Dr. Murat Gül tıp fakültesi eğitimini 2008 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2009-2014 yılları arasında ise aynı üniversitede Üroloji ihtisasını tamamladıktan sonra vatani görevini yapmak üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde 3 sene boyunca çalışmıştır. Zorunlu hizmetini bitirdikten sonra 1 yıl süre ile EAU (Avrupa Üroloji Derneği) bursu ile Kopenhag Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (Danimarka) Erkek Cinsel sağlığı ve Üreme (Androloji) konusunda eğitim almıştır (post-doc).
Yurt içi ve yurt dışı bir çok bilimsel makalesi ve konuşması olan Dr. Murat Gül, 2015 yılında Avrupa Üroloji Yeterlilik Sertifikası sınavlarını geçerek Brüksel’de FEBU unvanını, 2021 yılında ise ülkemizde Doçentlik unvanını almıştır. 2020’den bu yana dünya hekimlerinin referans aldığı Avrupa Üroloji Derneği Cinsel ve Üreme Sağlığı kılavuzunun yazarlarından biridir. Ayrıca Avrupa Seksüel Tıp Cemiyetine 2015 yılından beri üye olup, dernek organizasyonunda aktif rol oynamaktadır. Yine Amerika’nın en meşhur Androloji kliniklerinden birisi olan Cleveland klinik ile ortak çalışmalar yürütmektedir.
Özel ilgi alanı varikosel, penis eğriliği (peyronie hastalığı), sertleşme problemi (erektil disfonksiyon), erken boşalma (prematür ejekülasyon) ve genital estetiktir.
Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Murat Gül halen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji/Androloji bölümünde görev yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Üroloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Murat Gül” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o